Confecții Metalice

Executăm confecții metalice – scări, balustrade, copertine, foișoare, terase – interior sau exterior, din materialul ales de beneficiar: inox, fier forjat sau profile de fier simple. Servicii de sudură cu arc electric (electrozi) și sudură în mediu protector argon (TIG).

Dacă ai o idee sau un design în minte, se poate evalua manopera necesară și îți putem face o ofertă. Contactează-ne prin pagina de contact, ne întâlnim la o discuție sau online, putem stabili valoarea manoperei, designul, posibilitatea execuției și timpul necesar…

Design și proiectare de scări 3D, în funcție de locație, spațiu disponibil – din profile de fier, fier forjat sau inox. Cu finisaje din lemn masiv (treaptă sau treaptă + contratreaptă) la alegere. Manopera se stabilește pe baza unui deviz estimativ și parte de design sau complexitate. Cateva idei proprii și proiecte noi:

Scări pentru locuri stâmte sau clădiri deja existenteProiectare pentru structuri deja existente

Modelul acesta făcut la comandă de la proiectare 3D până la execuție, cadru din profile de fier, materiale si manoperă structură metalică (proiectare, execuție, finisaj cu vopsea a structurii de fier, scări și mână curentă/balustradă – nu include finisajul de lemn) 3.500 lei. Manopera de proiectare, execuție și finisaj minime de pe piață.

Oferta pentru scară pe vanguri sau scara in zig zag – confecționată din profil de teava dreptunghiulara de 50x30mm dreapta, cu finisaj inclus de trepte din panou de lemn de brad, 13 – 14 trepte, manopera și materiale incluse 2500 RON.

Proiectare/design, execuție scări și alte structuri metalice în tot județul Cluj.

Tarife la balustrade de inox sau fier forjat în funcție de complexitate, manopera de execuție pornind de la 45 € / ml.

În viață totul e negociabil – manoperele, colaborările, relațiile de ce nu ar fi? Așteptăm să ne contactezi pentru ofertă.

instalatii sanitare instalatii solare instalatii termice montaj panou solar automatizare solara boiler montaj cazane pe lemne boiler electric instant apa calda centrale termice cazane combustibil solid cazane rumegus cazan pe peleti incalzire radiatoare incalzire in pardoseala instalator instalatii electrice electrician camere ip camere de supraveghere camere video sudura in argon confectii metalice fier forjat inox sudura inox agent termic apa calda recuperator caldura seminee instalator centrale termice balustrade inox lucrari de sudura manopera instalatii manopere devize estimative devize lucrari constructii detaliate scari metalice suport metalic panou solar instalare panou solar sub presiune automatizare solara pompa recirculare agent termic pompa solara instalare hidrofor montaj vas expansiune radiatoare calorifere tubulatura incalzire in pardoseala materiale instalatii sisteme supraveghere video securitate video online pompe de caldura parabolica solara solar power incalzire solara tuburi vidate solare suport panou solar instalatii garantie 2 ani tarife negociabile instalatii tevi cupru teava uponor antigel solar apa calda gratis

%d bloggers like this: